horhe358, kod już nie działa... :roll:
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Wskakuj na www.kosmetykaaut.pl tam znajdziesz rabaty na kosmetyki ...sam korzystam i sobie chwalęZamieszczone przez horhe358Hej,
Czy mi się zdaje czy przestał działać kod rabatowy w meguiars? Dostaję błąd:
Wprowadzono błędny kod kuponu rabatowego.
przy próbie użycia kodu OctaviaPolskaKlub. Mam nieaktualny kod czy megs faktycznie się wypiął?
pozdr.,
Paweł
-------------------------------------------------------
moja pierwsza octa http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33459
Komentarz
-
Muszę zrobić solidnie porządek z plastikami i tu do Was pytania kieruję. Który środek byście polecili dający mocny matowy efekt. Korzystaliście z któregoś z tych chemikaliów?
czy do umycia tworzyw to się nadaje? http://www.meguiars.pl/shop/product_...roducts_id=311NIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
watchman, pierwszego środka nie znam wiec sie nie wypowiadam.
co do tego: http://www.meguiars.pl/sh...products_id=301 jest badzo dobry i przypadł mi do gustu
Pozostawia ładny naturalny wyglad plastików bez zbednego połysku. Nie jest tłusty i odpycha kurz.
jak najbardziejZamieszczone przez watchmanczy do umycia tworzyw to się nadaje? http://www.meguiars.pl/sh...products_id=311
jest to detaliczna wersja All Purpose Cleaner.
Czarny Elegance
Komentarz
-
Big
Nie ma to jak szybko oświecić początkującego w temacie
Teraz czas na zakupy
DziękiNIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
Nie ma sprawy !! Cieszę się, że mogłem pomóc.Zamieszczone przez watchmanDzięki
P.S.
Od wczoraj zaczęliśmy z kuplem prace nad moją O II. Poddana zaostanie kompletnemu czyszczeniu wnętrza oraz korekcie i zabezpieczeniu lakieru. Ogólnie przejdzie pełny proces detailingu.Czarny Elegance
Komentarz
-
A nie lepiej w tej kwocie od razu kupić APC, rozcieńczyć i będzie do innych rzeczy też no i więcej nam płynu wyjdzie wtedy.
Komentarz
-
Jak wczesniej wspominalem jest kilka nowosci w naszym sklepie i beda przybywac
Komentarz
-
Wczoraj woskowałem nim moje autko, i powiem, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Jeśli chodzi o wygląd samochodu po woskowaniu - jest pięknieZamieszczone przez ruwadoCzy ktoś używał tego wynalazku???
Jakieś opinie??? Chyba zrezygnuję z wosków na myjniach (przynajmniej w cieplejszych porach roku) na rzecz czegoś w miarę szybkiego we własnym zakresie.
, a co do jego trwałości - zobaczymy po następnym myciu.
Komentarz
-
Co jest ludzie wymarliscie w dziale z kosmetyka :?
Sie kuna musze pochwalic bo przez kolego fernando se kupilem wosk Zymöl Titanium i pod koniec maja moje autka dostana masaze
Komentarz
-
Zamieszczone przez sebba75wosk Zymöl Titanium i pod koniec maja moje autka dostana masaze
Możesz nakładać ten wosk rękoma (jeśli lubisz) - mnie nie odpadły, byle cienką warstwę.
Komentarz
-
No pomysle ale takie paskudne lapy na takie sexy zaadki motoryzacyjneZamieszczone przez fernandoZamieszczone przez sebba75wosk Zymöl Titanium i pod koniec maja moje autka dostana masaze
Możesz nakładać ten wosk rękoma (jeśli lubisz) - mnie nie odpadły, byle cienką warstwę.
Komentarz
-
Ja na razie testuje coraz to nowsze produkty.
Czekam na komplet Finish Kare - zobaczymy co to warte
Komentarz
-
wreszcie sie ludzie wybudzili z zimowego snuZamieszczone przez Jarek_wawaJa na razie testuje coraz to nowsze produkty.
Czekam na komplet Finish Kare - zobaczymy co to warte
Komentarz
-
Polecam natomiast wszystkim POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS.
Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony na Quick Detailery.
Teraz wiem czego mi brakowało
Komentarz
-
Masz moze jakies porownanie do DoDo Red Mista bo ja tego uzywamZamieszczone przez Jarek_wawaPolecam natomiast wszystkim POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS.
Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony na Quick Detailery.
Teraz wiem czego mi brakowało
Komentarz
-
sebba75, niestety nie bo to mój pierwszy QD.
Teraz będę miał QD Finish Kare to będę miał jakieś porównanie.
Komentarz
-
Ja nakładałem Zymol Carbon aplikatorem Zymola. Fajnie się nakłada i ładnie polerujeZamieszczone przez fernandoMożesz nakładać ten wosk rękoma (jeśli lubisz) - mnie nie odpadły, byle cienką warstwę.
efekt też fajny - niedługo załaczę fotki.
Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz
-
Deco, Car Glass Polish jest bardzo fajny.
Jestem zadowolony, niezły efekt krystalicznych szyb po wyczyszczeniu.
SRP też oczywiście miło zaskoczył. Bardzo dobrze maskuje rysy.
Komentarz
-
-
ja w weekend pewnie polerkę se strzelęZamieszczone przez sebba75wreszcie sie ludzie wybudzili z zimowego snu
Komentarz
-
Ludzie MAJÓWKA!!!Zamieszczone przez Maru 123ja w weekend
Ja będę pił i grillował
Komentarz
-
jaka mtam majówka- miałem jechać w góry wyjazd nie wypalił więc trzeba sobie jakoś zagospodarować czas :szeroki_usmiech i wyprubuję wreszcie swissvax shield
Komentarz
-
Też miałem jechac w góry, ale mniejsza o to też planuje popicowac troche auto..
Ostatnio nawet czegoś do opon używałem - na orlenie kupiłem.
Ładnie się świeciły, znowu kupie, znowu będę psikał..
Dodatkowo po myciu planuje dokończyć moje lakiernicze wygibasy i zabezpieczyć progi i nadkola Tectrylem.
Czarne nadkola trochę odświezą wygląd auta.
Polerka, marzy mi się. Wiecie kto w Warszawie może za sensowne pieniądze zrobić mycie, zaprawki i polerkę? Za $$$
Komentarz

Komentarz